> Return to Base
> Operations
> Band of Modellers
> Missions
> After action reports
> Tactics
> Intelligence
> Manuals
> Connections
> Members only
 
Lid worden van Moveleo?


Gezelligheid en de uitwisseling van informatie en ervaringen zijn de basiselementen van onze wekelijkse vrijdagvergaderingen

Wat je moet weten !
Lid worden van een modelbouwvereniging, het lijkt een hele stap en toch is het zo eenvoudig. Bij onze club kan je de eerste 2 vergaderingen een beetje de 'kat uit de boom kijken'... en als het je dan echt bevalt en een derde keer terugkomt dan moet je pas lid worden.

Heb je nog niet zo veel modelbouwervaring en denk je een beetje uit de toon te vallen... geen paniek, een modelbouwvereniging is er net om je op weg te helpen en je zo de kneepjes van de hobby bij te brengen.

Moet al dat 'speciale gedoe' voor jou niet? Wel dan ben je evenzeer welkom... ieder bouwt bij ons op zijn eigen niveau... het gaat ons trouwens meer om het samenzijn met andere modelbouwers en het uitwisselen van ervaringen en informatie dan om het bouwen van het perfecte model.

Wat hebben we je te bieden !
> Wekelijkse vrijdagbijeenkomst in het Buurthuis
> Begeleiding bij het bouwen van je modellen
> Moveleo's technieken en gereedschapsgids
> Je eigen modellenpagina op onze website
> Groepsuitstappen naar musea, opendeurdagen,...
> Deelname aan diverse beurzen en wedstrijden
> Extra kortingen bij diverse handelaars
> Groepsbestellingen van materiaal en gereedschap

En het meest belangrijke... een 'band of modellers' die er voor zal zorgen dat je nog meer van deze hobby zal gaan genieten en je menige aangename vrijdagavond zal bezorgen!

Interesse... kom dan maar eens langs op één van onze vergaderingen in het Buurthuis te Heppen (elke vrijdag vanaf 20 uur !)


Regelmatig worden museumbezoeken en andere uitstappen georganiseerd