> Return to Base
> Operations
> Band of Modellers
> Missions
> After action reports
> Tactics
> Intelligence
> Manuals
> Connections
> Members only
 
Wie en wat is Moveleo?  


Gezellig aan je model komen werken op vrijdagavond..


Uitwisseling van documentatie en tijdschriften..


Advies en raad van je collega modelbouwers..


Jaarlijkse algemene vergadering met hapje en drankje..

Onze missie?
De 'ModelbouwVerening Leopoldsburg', kortweg Moveleo, bestaat reeds 10 jaar en heeft in die tijd steeds getracht gelijkgestemde ‘modelbouwzieltjes' uit de nabije en soms ook wel iets grotere regio te verenigen. In onze modelbouwclub staat ‘statische plastiek modelbouw' centraal. Bij iedereen wel gekend als de modelbouwkits die je in de meeste speelgoedwinkels kan vinden… maar er zijn uiteraard ook gespecialiseerde handelszaken die ons een veel ruimer assortiment aanbieden.

Wekelijkse training
De voornaamste activiteit van Moveleo bestaat er in om een wekelijkse bijeenkomst te organiseren waar de leden hun ervaringen kunnen uitwisselen en tevens raad en advies kunnen vragen aan wat meer ervaren leden. Iedereen is trouwens bij ons welkom, zowel de ‘beginner', de ‘verzamelaar' als de ‘specialist'. Tijdens deze wekelijkse vrijdagavond (van 20.00u tot …) wordt er overigens sterk op aangedrongen om je modelbouwgerief steeds mee te brengen en aan je model verder te werken.

Soms kan het gebeuren dat een lid van onze club, of een ‘specialist' in een bepaalde discipline een workshop of demonstratie komt geven over een bepaalde techniek. Vele van onze leden hebben al heel wat opgestoken van deze demonstraties. Het staat je overigens vrij om iemand uit de club te vragen om je een bepaalde techniek aan te leren.Klinkt dit allemaal wat ‘schools'? Wel het tegendeel is waar, alles gebeurt in een ongedwongen en losse sfeer en er wordt wel meer dan ééns gelachen tijdens onze bijeenkomsten.

Extra operaties!!
Naast onze vrijdagavond-bijeenkomsten organiseert de vereniging ook activiteiten ‘buitenhuis' zoals museumbezoeken, deelnames aan wedstrijden, modelbouwevenementen enzovoort. Ook bezoeken aan het buitenland zijn ons niet vreemd, uiteraard allemaal op vrijwillige basis.

Zin om 'bendelid' te worden?
Het staat je vrij om 2 maal zonder enige verplichting aan onze bijeenkomsten deel te nemen, de derde keer vragen we je om lid te worden. Dit kost 30 euro per jaar Meer informatie over het lidmaatschap vind je trouwens op onze 'Members only' pagina.

Onze basis terugvinden?
Plaats van dit hele gebeuren is de kleine vergaderzaal van het Buurthuis te Heppen (nabij het voetbalveld) en dit steeds op vrijdagavond vanaf 20.00u.