> Return to Base
> Operations
> Band of Modellers
> Missions
> After action reports
> Tactics
> Intelligence
> Manuals
> Connections
> Members only
 
home > after action reports >Model Force '12  

After Action Report 2012-01
Model Force '12: Het was weer goed
Foto's en tekst door David Maes

Naar goede gewoonte waren we ook dit jaar weer present in het Don Bosco instituut te Helchteren voor alweer een nieuwe editie van Moveleo's modelbouwbeurs, namelijk Modelforce '12.

Alles was in gereedheid gebracht en het was enkel nog wachten op de bezoekers, die hopelijk in grote getalen zouden langskomen. De zenuwen stonden toch een beetje gespannen. Zouden we nog hinder ondervinden van de crisis of zou de modale modelbouwer toch nog centen over hebben om zich enkele kitjes en update sets aan te komen schaffen?
Al in de vroege ochtend werd duidelijk dat het op bepaalde momenten over de koppen lopen zou worden.
Pfff , gelukkig maar.

Voor diegenen die dachten dat ze hun geld niet op zouden krijgen, hieronder enkele foto's van de aanwezige handelaars met hun materialen. Zoals je kan zien was er genoeg keuze. Gaande van modelbouwkits, PE setjes, resin sets, metale loopjes tot boeken en decalsets. Voor iedereen wat wils.


Ook dit jaar waren er weer verscheidene clubs uit binnen- en buitenland aanwezig.

Zoals onze traditie het wil, was er ook dit jaar weer een kidscorner aanwezig. Hier konden onze kleine vrienden hun hartje ophalen tijdens het bouwen van een kitje, aangeboden door Revell.

Natuurlijk was er ook dit jaar weer een modelbouwwedstrijd waarbij het niveau zeer hoog lag.
Hierbij willen we nogmaals iedereen bedanken om onze beurs tot een succes te maken en we hopen iedereen volgend jaar opnieuw te verwelkomen.