> Return to Base
> Operations
> Band of Modellers
> Missions
> After action reports
> Tactics
> Intelligence
> Manuals
> Connections
> Members only
 
home > after action reports >Model Force '13  

After Action Report 2013-01
Model Force '13: We hebben het weer overleefd
Foto's en tekst door David Maes

Ook dit jaar waren we weer van de partij op onze gekende lokatie in Helchteren voor alweer een nieuwe editie van Moveleo's modelbouwbeurs, namelijk Modelforce '13.

Op zaterdag hadden we alles al klaargezet om de handelaars en de clubs te kunnen ontvangen. Niet tegenstaande we de laatste jaren een groot aantal bezoekers mochten ontvangen, hadden we ons er toch al op voorbereid dat het dit jaar misschien wel eens wat minder zou zijn.
Onze verwachtingen bleken jammer genoeg te kloppen. Het was dit jaar geen koppen lopen, maar toch een druk bezochte beurs.
Niet tegenstaande er dit jaar een iets mindere opkomst was, bleken zowel de handelaars als de clubs toch een zeer positieve beurs gehad te hebben. Wij ook tevreden dus.
De wedstrijduitslag kan u hier vinden onder een pdf-bestand "Goud, zilder en brons". en " Speciale prijzen"..

Enkele van de aanwezige handelaars. Zoals je kan zien was er genoeg keuze. Gaande van modelbouwkits, PE setjes, resin sets, metale loopjes tot boeken en decalsets. Voor iedereen wat wils.


Zoals gewoonlijk waren de clubs weer rijkelijk aanwezig, zowel binnen- als buitenlandse.

Traditiegetrouw was er ook dit jaar weer een kidscorner aanwezig. Gesponsord door REVELL konden onze kleine vrienden hun hartje ophalen tijdens het bouwen van een kitje.

De modelbouwwedstrijd mocht ook dit jaar natuurlijk niet ontbreken.

Hierbij willen we nogmaals iedereen bedanken om onze beurs tot een succes te maken en we hopen iedereen volgend jaar opnieuw te verwelkomen.