> Return to Base
> Operations
> Band of Modellers
> Missions
> After action reports
> Tactics
> Intelligence
> Manuals
> Connections
> Members only
 
home > after action reports > model Force '14  

After Action Report 2014
Model Force '14: We did it!
Foto's en tekst door David Maes

Net zoals de voorbije jaren was er ook dit jaar weer een editie van Model Force, nl. Model Force '14.

Naar goede gewoonte waren we met de club zaterdag al vroeg op de been om de zaal op te maken voor zondag. Ondertussen waren we het al gewend en hadden we ook maar enkele uren nodig om de zaal tip top in orde te maken. Het volk mocht komen, we waren er klaar voor.

Zondag bleek dan nog maar eens dat Model Force een geliefde beurs is voor zowel handelaars als clubs. Er was zelfs al een wachtlijst wegens het te hoge aantal aanvragen voor inschrijving. Zoals we hoopten was Model Force ook dit jaar weer een succes en konden we 's avonds moe maar voldaan naar huis gaan.

Ook de wedstrijd was dit jaar weer de moeite. Wie de wedstrijduitslag nog eens wil bekijken,hier zijn onze winnaars van goud, zilder en brons en onze speciale prijzen...

Enkele van de aanwezige handelaars, zoals je kan zien was er genoeg keuze. Gaande van modelbouwkits, PE setjes, resin sets, metale loopjes tot boeken en decalsets. Voor iedereen wat wils...

De modelbouwwedstrijd mocht ook dit jaar natuurlijk niet ontbreken.
Hierbij willen we nogmaals iedereen bedanken om onze beurs tot een succes te maken en we hopen iedereen volgend jaar opnieuw te verwelkomen.