> Return to Base
> Operations
> Band of Modellers
> Missions
> After action reports
> Tactics
> Intelligence
> Manuals
> Connections
> Members only
 
home > after action reports > model Force '16  

After Action Report 2016
Model Force '16: Weer een editie voorbij
Foto's en tekst door David Maes

Net zoals de voorbije jaren was het weer zover, tijd om er weer in te vliegen voor een editie van Model Force. Ditmaal zitten we al aan editie '16.

Na een halve zaterdag onze beurs opgebouwd te hebben stonden we op zondag om 7 uur allen weer paraat. Het begin van hopelijk alweer een spetterende Model Force. Let the games begin !!

In de vroege ochtend kwamen clubs en handelaars al van heinde en verre af om hun te installeren voor wat, hopelijk, een drukke dag zou worden. Al van vroeg af aan kwamen de bezoekers afgezakt naar Model Force en wisselden menige kits tussen handelaars en bezoekers. Het was een drukke voormiddag. Jammer genoeg voor ons was het de eerste dag mooi weer na een periode van miserie, waardoor het in de namiddag duidelijk rustiger was dan vorige jaren. Tja, het kan natuurlijk ook niet elk jaar bingo zijn. Niet tegenstaande dit gegeven lijkt de beurs op het eerste zicht toch een succes. Dit konden we dan ook vaststellen aan het aantal ingeschreven modellen op de wedstrijd, gaande van burgervoertuigen, figuren, boten, vliegtuigen, militaire voertuigen enz. Voor de jongsten onder ons was er natuurlijk weer een kidscorner aanwezig, welke al vele jaren gesponsord wordt door Revell. Hier konden ze dan onder een toeziend oog van enkele leden een modelletje ter plaatse in elkaar knutselen en proeven van het modelbouwen. Wie weet werd op een Modelforce beurs wel de volgende Modelbouwmaster ontdekt. Na een lange dag was iedereen moe maar voldaan en konden we de zaal afsluiten en naar huis gaan. Tijd om wat uit te rusten. Maar natuurlijk niet voor lang, want alles dient al in gereedheid gebracht te worden voor de volgende editie van de beurs, zijnde MODELFORCE '17. Tot volgend jaar.

Wie de wedstrijduitslag nog eens wil bekijken,hier zijn onze winnaars van goud,zilver,brons en de speciale prijzen .

Enkele van de aanwezige handelaars. Zoals elk jaar was er een ruime keuze van modelbouwkits, figuren, dioramamateriaal, verfjes, enz. Iedereen kon gegarandeerd zijn gading vinden tussen de spullen.

De modelbouwwedstrijd mocht ook dit jaar natuurlijk niet ontbreken.


Hierbij willen we nogmaals iedereen bedanken om onze beurs tot een succes te maken en we hopen iedereen volgend jaar opnieuw te verwelkomen.